Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Infostore renovatie winkelcentrum De Struytse Hoeck

Actueel 1.044 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het kan niemand ontgaan zijn die de afgelopen tijd boodschappen heeft gedaan op winkelcentrum de Struytse Hoeck: De verbouwing is echt begonnen!

Wilt u meer weten over de grootscheepse verbouwing, die in juni is gestart, dan kunt u terecht in de infostore die speciaal is ingericht om het winkelend publiek op de hoogte te houden. Ook zullen er informatieborden in het winkelcentrum worden geplaatst waarop u middels artist impressions kunt zien hoe het er na de verschillende fases zal gaan uitzien. Wilt u meer details over de verbouwing dan kunt u terecht in de infostore. Giel van Ooijen zal zich de komende maanden inzetten om de communicatie en marketing rondom de verbouwing in goede banen te leiden.

Giel is op dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur in de infostore aanwezig. De infostore is gevestigd in het voormalige pand van Intertoys in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum. "Ik ben zo nu en dan ook op vrijdag aanwezig en ook dan kan iedereen binnenlopen om een kijkje te nemen. U kunt mij van alles vragen over de verbouwing en weet ik het antwoord niet, dan vraag ik het voor u na."

Na de zomervakantie zal de infostore ook een aantal zaterdagen open gaan. Loop gerust binnen en laat u informeren over de vernieuwingen in het winkelcentrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant