Afbeelding

Feestelijke barbecue Volkstuinvereniging De Kooistee

Actueel 857 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag 13 juli hebben de leden en genodigden van volkstuinvereniging de Kooistee genoten van een gezellige barbecue. Het weer zat af en toe wat tegen maar dat werd door de gezellige sfeer teniet gedaan. Met een groot aantal inschrijvingen werd er samen genoten van het heerlijke eten en een lekker drankje.

"Het bedrag wat met de verloting is opgehaald is 300 euro, wat uiteraard ten goede komt aan de clubkas. En dit zal mede gebruikt worden om de kosten, die de vereniging nog steeds niet kan betalen, voor de vernieuwing van de verouderde drainage en een schuur welke vervangen dienen te worden", geeft Bram Kotvis aan voorzitter van de vereniging. De verloting is onder meer mede mogelijk gemaakt door: Henk Hopman, supermarkt MCD,  Etos Evertsenplein,  Plusmarkt Trommel, slijterij la Bouteille, slijterij Breur, Zaadhandel Vreeken ( Dordrecht), Moerman meubelpromenade,  supermarkt Aldi, supermarkt Jumbo, Keukenstudio Leo vd Berg,  Arthuur Bezemer fruithandel, kapsalon Belle Hair en de verstrekker van de hoofdprijs ter waarde van 245 euro: Sportpoint Hellevoetsluis.

Een verrassing was er voor de heren Harry van Dorp en Rinus de Smit, deze kregen het ere lidmaatschap aangeboden voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant