Robert is weer een stukje dichterbij zijn behandeling in Moskou
Robert is weer een stukje dichterbij zijn behandeling in Moskou Foto:Wil van Balen

Help Me beat MS ontvangt 6.000 euro

Actueel 457 keer gelezen

Hellevoetsluis - Leonie Bodaan van Gewoon Fit heeft heeft samen met Danny Groenendaal met de actie Health Fest een enorm bedrag opgehaald.

Robert Rietdijk-Huisman ontving dinsdag uit handen van Leonie een cheque van maar liefst 6000 euro voor zijn actie Help Me Beat MS! De actie van zondag 7 juli jl. op het Woordbouwerplein is dus een groot succes geworden! Wat begon als een idee om 'iets te doen' groeide uit tot een heus event.

De grote opbrengst brengt Robert weer iets dichter bij zijn doel: een behandeling in Moskou die zijn ziekte MS kan stopzetten. Op 6 november start deze zogenaamde HSCT behandeling, maar D-day is 17 oktober. Want dan moet Robert het geld voor de behandeling storten, zo'n 90.000 euro inclusief al zijn eigen kosten.

Via de crowdfunding actie zijn heel veel mooie reacties binnengekomen. Anonieme donaties, maar ook van collega's, oud-collega's en oud ploeggenoten van de korfbal. Veel mensen maken een bedrag over en wensen Robert het beste toe. Hij is al een eind op weg, maar het totaal bedrag is er nog niet. Hij heeft nog zeker 30.000 euro nodig! Dus als u Robert wilt helpen, google dan 'Help me beat MS' voor zijn crowdfunding-actie of maak uw bijdrage rechtstreeks over via NL20 RABO 3493 6863 31 op naam van R. Rietdijk.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant