Nog geen 12 jaar? Er zijn nog andere theaterprojecten op Voorne waar je aan mee kan doen
Nog geen 12 jaar? Er zijn nog andere theaterprojecten op Voorne waar je aan mee kan doen Foto: PR

Speel mee in Hollywood op toneel Jeugdtheater Hofplein

Actueel 328 keer gelezen

Hellevoetsluis - Altijd al een keer in een jongerenvoorstelling willen spelen? Jeugdtheater Hofplein maakt komend seizoen de voorstelling Hollywood op toneel.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meespelen, of je nu al lang(er) op Hofplein zit of nog helemaal nieuw bent. Repetities zijn van november tot en met maart en uiteindelijk speelt Hollywood op toneel drie keer tijdens het Rotterdams Pit Festival.

Ieder verhaal is uniek, of toch niet? Voor Hollywood op toneel worden films, theatervoorstellingen en boeken bekeken. Vervolgens worden zelf verhalen bedacht en gespeeld. Bij Hofplein verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen. Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? Speel mee in Hollywood op toneel en ontdek hoe het is om met een groep leeftijdsgenoten te werken aan een voorstelling en te spelen voor publiek. De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart en er is nog plek voor een aantal enthousiaste jongeren. Interesse?

Repetities zijn op woensdag op in Theater Twee Hondjes. Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl. Via het Kindpakket van de gemeente Hellevoetsluis is financiële ondersteuning mogelijk als er thuis geen geld is om mee te doen bij Jeugdtheater Hofplein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant