Het publiek kan genieten van jazz, latin, funk en popnummers
Het publiek kan genieten van jazz, latin, funk en popnummers Foto: PR

Laatste zaterdagavondconcert in brandweermuseum

Actueel 455 keer gelezen

Sir Olivers Bigband sluit zaterdagavond concerten in Hellevoetsluis Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken bij de zaterdagavondconcerten bij het brandweermuseum: de Sir Olivers Band uit Den Bommel.

Zaterdag 13 juli is het om 19.30 uur de beurt aan deze populaire bigband om het seizoen van de zaterdagavondconcerten in het brandweermuseum in Hellevoetsluis af te sluiten. De uit 29 muzikanten bestaande bigband uit Den Bommel heeft de afgelopen jaren voor een spetterende concert gezorgd waar nog lang over na gepraat is. Het repertoire bestaat uit jazz, latin en funk, maar ook popnummers passeren de revue. Deze muziekkeuze staat garant voor een swingend optreden voor een breed publiek.

De bevlogen dirigent Machiel de Kruijf weet met zijn deskundigheid het orkest naar hoog muzikaal niveau te brengen. Samen met het enthousiasme van de bandleden zorgt dit meestal voor een groots optreden. Dus zaterdagavond 13 juli er nog even lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie, en . … de concerten worden gratis aangeboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant