Er is weer veel te doen op de eerste Doensdag van deze zomer
Er is weer veel te doen op de eerste Doensdag van deze zomer

Bunker escape tijdens Doensdag

Actueel 396 keer gelezen

Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert op woensdag 10 juli een Doensdag speciaal voor kinderen. Zij zijn samen met hun begeleider(s) van harte welkom.

Doensdag is een samenvoeging van de woorden "doen" en "woensdag". Dit kenmerkt dan ook deze activiteit. Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht om kennis te maken met het militair erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. De kosten per kind bedragen € 2,50. Begeleiders zijn gratis. Een zaklamp is heel handig.

Nieuw bunker-escape
Dit jaar kan je aan een heuse bunker-escape meedoen. Los binnen 20 minuten de puzzel op en ontsnap uit de bunker. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Er is per spelronde plaats voor 8 personen. Voor drie verschillende momenten op deze middag kan men inschrijven voor deze bunker-escape, om 14:00 uur, 14:30 uur of 15:00 uur. Schrijf je dus snel in voor deze nieuwe bijzondere activiteit. Opgeven is zeer wenselijk. Dit kan door op de site www.fronttaal.info uw kind aan te melden en te kiezen voor de gewenste activiteit. Of via 06 - 31254909.

Meer informatie over de Doensdagen vind u bij activiteiten onder bezoekersinformatie op de site www.fronttaal.info, of door te bellen naar 06 - 31254909.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant