Doe ook mee voor het goede doel en Beat MS!
Doe ook mee voor het goede doel en Beat MS!

Zondag 7 juli Health Fest op het Woordbouwerplein

Actueel 520 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zondag 7 juli organiseren Danny Groenendaal en Leonie Bodaan, van 12.00 uur tot 17.00 uur, een Lifestyle Event. Er is een Charity Run van 5 km en een Charity Walk van 2,5 km.

Robert Rietdijk-Huisman, die kampt met MS wil in november in Moskou een stamceltherapie behandeling ondergaan. Al eerder werd geld opgehaald middels crowdfunding maar Robert is er nog lang niet. Daarom wordt dit event georganiseerd.

Op het Woordbouwerplein staan stands, met als onderwerp voeding, bewegen, mindset en ontspanning. Er is live muziek: DJ Drvubez, de Ikezuki's van Araumi Daiko, Happy Music en er is een Kidsplein met springkussens en oud Hollandse spelletjes. Schminken kan bij Schmink & Grime. Er zijn verse, glutenvrije pannenkoeken, de IJsbrommer Hellevoetsluis staat er evenals Miss Latte's mobiele koffiebar. Een stand besteedt aandacht aan de ziekte MS. De deelnemers aan de Charity run en walk (ook kinderen!) kunnen zichzelf laten sponsoren ten gunste van het Nationaal MS Fonds en natuurlijk voor Robert Rietdijk-Huisman.

Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie als sponsor, donateur, vrijwilliger, loper voor de charity run en charity walk en standhouders ten behoeve van het goede doel via: https://supportanddonate.com/event/298/health-fest-by-gewoon-fit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant