Afbeelding

Ernstige zorgen om vermiste Hania (12) Update

Actueel 1.223 keer gelezen

Ondanks de onafgebroken inspanningen is 12-jarige Hania uit Rotterdam nog altijd niet gevonden. We maken ons grote zorgen over haar veiligheid. Het vermoeden is dat zij in gezelschap is van deze mogelijke Engelssprekende man laat de politie weten.

Het meisje wordt sinds donderdag vermist. Hania heeft halflang donker haar, een witte jurk met bloemenpatroon, witte legging, witte schoenen, zwart jasje en een roze rugzak.  Ze is rond 12.30 uur vertrokken van haar school aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en zou om 15.00 uur thuis zijn, maar is daar nooit aangekomen. In de nacht van donderdag op vrijdag verstuurde de politie een AMBER Alert vanwege haar vermissing omdat deze urgent en zorgwekkend is. De politie heeft inmiddels tientallen tips binnengekregen. Deze worden nu nagetrokken. Dertig rechercheurs werken aan de zaak.

Heeft u informatie over waar zij samen, of één van hen kan zijn, bel dan met de politie via 0800-6070. Weet u waar ze nu zijn? Bel 112!

Update: De 12-jarige Rotterdamse scholiere Hania die was vermist, is weer terecht. Dat heeft de Rotterdamse politie vrijdag bekendgemaakt op Twitter. Volgens de politie is er een verdachte aangehouden in de zaak. Ze zijn gevonden in een hotel in het centrum van Rotterdam. De familie van Hania is als eerste op de hoogte gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant