Afbeelding
Foto: PR

Kermis Hellevoetsluis weer van start!

Actueel 959 keer gelezen

Zin in een waanzinnig dagje uit met het hele gezin of samen met vrienden? Sfeervol, betaalbaar en gezellig? De kermis op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis staat al jarenlang garant voor veel plezier. Met meer dan 25 attracties hebben de bezoekers dan ook echt wat te kiezen. Dit jaar weer een echte  hoogvlieger. Deze nieuwe attractie gaat wel 30 meter over de kop, alleen voor echte durfals !

Nieuwe attracties
Naast de hoge Booster zijn er meer nieuwe attracties te vinden. Dollen, glijden en lachen in het Fun House of wil je snelle rondjes in de 'Deca Dance' ? Ook nieuw voor Hellevoetsluis is de 'X-Factory', de bekende bank, maar nu voorzien van water effecten. Voor de kinderen is er ook een nieuwe attractie; de 'Jungle Cars' en zo is er voor iedereen wel een attractie te vinden op de kermis in Hellevoetsluis.

Programma
Zoals ieder jaar is er ook weer een randprogramma rondom de kermis. Woensdag middag 15.30 uur kun je oog in oog te komen staan met een levensechte T-Rex Dinosaurus. Hij is aangelijnd, dus op de foto mag. Woensdagmiddag komt Meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant naar het Woordbouwerplein, Ja, ja, echt waar!

Kortingen
Op de website staan kortingsbonnen waarmee je nog goedkoper kermis kunt vieren, dus let goed op! Deze zijn wel alleen geldig op de vrijdag/familiedag. Deze bonnen zijn ook te vinden in Groot Hellevoet van deze week. 

De kermis vindt plaats van woensdag 26  t/m zondag 30 juni. Kijk voor het programma, foto's en openingstijden op http://www.kermishellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant