FC Vlotbrug bestaat 40 jaar! | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Links op de foto de eerste voorzitter Aad van Kwawegen en rechts het wandel geheugen en medeoprichter Ed Vuijk. (Foto Maarten Fonkert)
Links op de foto de eerste voorzitter Aad van Kwawegen en rechts het wandel geheugen en medeoprichter Ed Vuijk. (Foto Maarten Fonkert)

FC Vlotbrug bestaat 40 jaar!

  •   229 keer gelezen   Actueel

En dat viert de vereniging met haar oud-leden, leden, (oud)bestuursleden en (oud)sponsoren en met wie zich maar betrokken voelt bij de gezelligste club van Hellevoetsluis aanstaande zaterdag 8 juni.

Zaterdag is er vanaf 14.00 uur een mixtoernooi waarin alle mensen van boven de 15 jaar die met elkaar tegen een balletje kunnen en willen schoppen gemixt worden en in ouderwets gemoedelijke Vlotbrugsfeer met elkaar strijden om de eer.

De 60-plussers zullen een demonstratie verzorgen van de nieuwste voetbalspelvorm, het onovertroffen "Walking Football". Dit moet u gezien hebben, om te geloven, maar bezoekers die voldoen aan de leeftijdsnorm kunnen natuurlijk ook meedoen! Uiteraard wordt er ook 's middags gezorgd voor een gezellig muziekje en kan er gegeten en gedronken worden. Voor de jeugdige bezoekers zijn er een paar speciale activiteiten georganiseerd. Tussen 17.00 en 18.00 uur wordt de Jubileumgids gepresenteerd. Dit collectorsitem is mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren en bevat naast sterke verhalen de historie een aantal anekdotes en geweldige foto's.

Meld je vandaag aan
Iedereen die lid is of ooit lid is geweest van FC Vlotbrug is van harte uitgenodigd. Ook alle mensen die op een andere manier hebben bijgedragen aan de rijke en sociale vereniging die FC Vlotbrug ook nu is worden verwelkomd.  Voor meer informatie en voor aanmeldingen voor het (oud-)leden Mix-toernooi kunnen belangstellenden een bericht sturen aan ledenadministratie@fcvlotbrug.nl. Dat vandaag vrijdag 7 juni nog de hele dag!

Jubileumfeest
Het grote FC Vlotbrug 40 jaar Jubileumfeest wordt muzikaal verzorgd door de huis-deejay DrVybez (Danny Reijnen) samen met zijn collega's van Wakker Events. Zij staan garant voor alweer een legendarisch dansfeest voor alle leeftijden! Dit feest zal tot middernacht duren...

FC Vlotbrug is in 2019 een bruisende vereniging met rond de 400 spelende leden en een kleine 100 vrijwilligers. Er kan vanaf 5 jaar gevoetbald worden en het oudste spelende lid zal tegen de 80 jaar lopen. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Iedereen kan op zijn of haar niveau bij FC Vlotbrug terecht.

Het eerste elftal is dit seizoen met een historisch puntentotaal van 73 punten uit 26 wedstrijden en 104 gescoorde doelpunten kampioen geworden in de 4e H en gaat volgend seizoen meedoen om de prijzen in de 3e klasse. De meeste spelers van het vlaggenschip hebben in hun jeugd ook langere tijd bij de gezelligste club van Hellevoetsluis gespeeld of zijn er later bij gekomen om nooit meer weg te gaan. Er wordt flink geïnvesteerd in de jeugdopleiding van FC Vlotbrug. Er is een Hoofd Jeugdopleidingen aangesteld, die de opdracht heeft om de jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen, zodat de combinatie van sfeer en kwaliteit borg kan staan voor nieuwe lichtingen goede voetballers voor de komende 10 jaar!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>