Het zit er weer op, wat een topdag!
Het zit er weer op, wat een topdag!
Video

Rondje Voorne

vr 24 mei 2019, 12:31 Actueel

Voorne Putten -  De keuze om beide evenementen op een en dezelfde dag te houden, blijkt een gouden greep. Als de lange afstand lopers om 09:30 en de teams om 10:00 uur van wethouder B. van Ravenhorst, van de gemeente Brielle, het startschot hebben gekregen is de atletiek accommodatie beschikbaar voor de baanatleten. En beide evenementen versterken elkaar.

Filmplatform De Eenhoorn maakte een videoverslag voor u van Rondje Voorne dat in het teken van de Roparun en een deel van de inkomsten wordt dan ook aan die organisatie ter beschikking gesteld.

Niet onbelangrijk om te vermelden is dat de wandelaars al om 06:00 vertrokken waren voor hun Rondje Voorne. Maar de hardlopers die deelnamen aan Rondje Voorne waren snel terug op de atletiekbaan; in 3:55:42, de 1ste man, in 4:31:00 de 1ste vrouw, in 3:54:27 het 1ste duo en in 3:55:04 het 1ste team. En dat over ruim 52 km. De deelnemers waren erg enthousiast over de route van Rondje Voorne, dit jaar was gekozen voor 1 route, en het blijkt, deelname is voor iedereen mogelijk. De baanatleten werkten een programma af van looponderdelen en technische onderdelen.

De organisaties van beide evenementen kunnen terugkijken op een mooie atletiek dag aan het Geuzenpark, en danken hierbij de deelnemers, sponsoren en alle vrijwilligers voor hun inzet.

Uit de krant