FC Vlotbrug plichtmatig langs SNS

Actueel 417 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met een 4-2 (2-1) overwinning afgesloten tegen SNS. De Hellevoeters deden dat in het eerste halfuur met oogstrelend voetbal, was daarna gewoon sterker zonder zich echt in te spannen.

'We kwamen al in de eerste minuut met 0-1 achter, waarna we aanval op aanval het doel van SNS onder druk zetten, zonder dat we echt tot scoren kwamen', wees assistent-trainer Piet van Holst op de magere 2-1 afspiegeling bij rust. Na de rust liep het niet zo best, maar was SNS nog minder. Nog één wedstrijd tegen Melissant en daar willen we een geweldig seizoen met een positief resultaat afsluiten.' Clint van de Veerdonk en Danny Browne bogen de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Siméon Seghers en de van een knieblessure herstelde Evan "Pope" Gomes Soares scoorden na rust. Bram Scheringa scoorde bij 3-1 in eigen goal.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk (80. Jeffrey Hermsen); Bart Bergwerf, Bram Scheringa, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Siméon Seghers; Oussama Nahri (70. Sander de Reus), Jordy Braber, Danny Browne; Clint van de Veerdonk (60. Evan Gomes Soares), Gijs Vermeer.