Maak kennis met naaktrecreatie bij De Brongaard
Maak kennis met naaktrecreatie bij De Brongaard

NVH de Brongaard opent poort op zondag 26 mei

Actueel 568 keer gelezen

Op zondag 26 mei staat de poort bij NVH de Brongaard voor alle geïnteresseerden open tijdens de landelijke opendag van naturistenverenigingen. In Nederland recreëren zo'n 2 miljoen mensen wel eens naturistisch.

Veel voorkomende recreatievormen zijn sauna, wellness, naaktzwemmen, in eigen tuin of op naturistencampings in binnen- en buitenland. De Brongaard is de unieke locatie op Voorne-Putten als naturistencamping en aangesloten bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN).

Gelegen aan de rand van het natuurlijk Grasweggebied tussen Hellevoetsluis en Oudenhoorn, langs het trambaanpad. Kom tijdens deze open dag kennismaken met naaktrecreatie. Op de Brongaard zijn naast de 58 vaste kampeerplekken ook een 20 tal plekken voor kortdurende recreatie met caravan, tent of camper. Het terrein heeft naast een zwemvijver met natuurlijk water, in alle jaren dat wij bestaan op deze locatie nog nooit last gehad van blauwalg, een visvijver en een sauna. Voor kinderen zijn er tal van speelmogelijkheden op en rond het water.

Neem je strandlaken mee en kom genieten van de sauna en omgeving onder het genot van een kop koffie of thee. 26 mei 2019 11.00 uur tot 16 uur aanmelden is niet verplicht.Noordse Molenweg 1, Hellevoetsluis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant