Stukje voor stukje wordt het complex opgeknapt dankzij sponsors
Stukje voor stukje wordt het complex opgeknapt dankzij sponsors Foto: Volkstuinvereniging De Kooistee

Volkstuinvereniging "de Kooistee" druk in de weer

Actueel 649 keer gelezen

Hellevoetsluis - Er wordt natuurlijk altijd hard gewerkt in de volkstuinen van volkstuinvereniging "de Kooistee". Schoffelen, scheppen, zaaien en rooien, het staat nooit stil. In ieder seizoen wordt er wel gewerkt in de volkstuintjes.

Jumbo filiaalmanager Johan Schippers en voorzitter van de volkstuinenvereniging "de Kooistee" Bram Kotvis hebben vrijdag 1 maart het startsein gegeven om de inwoners van Hellevoetsluis en omstreken de mogelijkheid te bieden hun statiegeldbedrag voor deze vereniging te doneren bij de behorende lege flessenautomaat in de supermarkt op de Struytse Hoeck. En daar is een mooi bedrag voor de vereniging mee opgehaald: €128,- wat op 30 april is overhandigd aan de voorzitter. De vereniging is blij met het bedrag dat een deel van de kosten voor het herstel van de mankerende drainage op het volkstuinencomplex en de schuur aan de Atalanta zal kunnen ondersteunen. De schuur moet vervangen worden in verband met een asbest dak.

Ook hoveniersbedrijf Van Haastert heeft zich belangeloos ingezet voor de vereniging door het perkje op het terrein op te knappen waardoor het geheel een mooie frisse uitstraling heeft gekregen.

Wil je meer weten over de gezelligste moestuin van Hellevoetsluis kijk dan op de Facebookpagina van de vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant