Afbeelding

'Kijk mij nou' voorstellingen voor (ex)kankerpatiënten

Actueel 729 keer gelezen

Hellevoetsluis - Paula en Annie van Stichting Theatergroep 'Kijk mij nou' maken al jarenlang met veel plezier voorstellingen met (ex)kankerpatiënten en/of hun naasten.

Paula en Annie improviseren en komen zo – via een rode draad – gezamenlijk tot iedere keer weer verrassende en fantastische voorstellingen, waarbij het plezier steeds voorop staat, maar waarbij ook het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven een flinke boost krijgen. Om dit een ieder dit ook te kunnen laten ervaren, geven zij op zaterdag 25 mei een gezellige workshop (gratis) bij Stichting Inloophuis Entrada Voorne-Putten. Meedoen is leuk, maar niet verplicht. Ook als je gewoon liever aan de zijlijn mee wil kijken, is dat altijd goed, dus graag tot ziens op 25 mei.

Wil je meer informatie, ga dan naar de website www.theatergroepkijkmijnou.nl of kijk op Facebook van Stichting Kijk mij nou. Daar kun je onder meer zien dat zij regelmatig theatrale bingo's organiseren die steeds populairder worden bij een groeiend publiek en daardoor enorm succesvol zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant