Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Bronzen certificaat milieuthermometer Grootenhoek

Actueel 347 keer gelezen

Hellevoetsluis - "We kunnen geen krant openslaan of we lezen hoe belangrijk het is om aandacht te hebben voor het milieu en ook Careyn heeft hierin stappen ondernomen", aldus Dieneke de Boer, Locatie verantwoordelijke van Careyn.

"We kunnen nu laten zien dat we groene stroom gebruiken, apart afval inzamelen en bewust omgaan met energie".

De milieuthermometer is een handzaam instrument om de milieuprestaties te verbeteren en concreet zichtbaar te maken. Rob van Dorp , voorzitter van de cliëntenraad, was trots om het certificaat in ontvangst te mogen nemen. "Het is fijn dat Careyn heeft besloten om met het programma van de milieuthermometer mee te doen. Dat laat zien dat Careyn niet alleen bezig is met zorg, maar ook met groene bedrijfsvoering. Mijn complimenten aan de zorgmedewerkers en facilitair medewerkers die een grote rol hebben gespeeld in het behalen van het certificaat".

Ook wethouder Peter Schop was enthousiast: "Milieu-betrokkenheid begint bij bewustwording en daar hebben jullie serieuze eerste stappen in gezet. Super dat jullie dit onderwerp niet doorschuiven naar de toekomst, maar nu al met zijn allen een bijdrage leveren."Het is een mooie opstap richtting een zilveren en daar kom ik volgend jaar graag voor terug".

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant