Afbeelding
Foto's Wil van Balen

Duncan is door naar de finale!

Actueel 1.240 keer gelezen

Hellevoetsluis - Duncan Laurence zong gisteravond het prachtige nummer Arcade vol overgave tijdens de halve finale, wat deed hij het indrukwekkend goed! De ontlading en emoties waren na het nummer duidelijk te zien bij Duncan.

Heel veel Hellevoeters zaten gisteravond aan de buis gekluisterd om naar het Songfestival te kijken. Ook in lunchroom De Waag kwamen Songfestivalliefhebbers samen om Duncan te zien optreden; het was dan ook een volle bak. Eigenlijk ging iedereen die zijn weg naar het Songfestival heeft gevolgd er vanuit dat hij in de finale terecht zou komen met dit prachtige nummer. In een persconferentie na de show vertelde Duncan:" Het is een groot compliment als mensen willen dat je wint. Dat is het beste wat je kunt krijgen als je begint aan het Songfestival. Ik was superzenuwachtig voor dit moment en ben heel blij dat we door zijn."

Tijdens de show liet hij gisteravond weten dat er in ieder geval een tour door Europa komt. Eerder werd al bekend gemaakt dat Duncan Laurence deze zomer optreedt in Paradiso, dé poptempel in Amsterdam waar vele grote namen op het podium stonden.

Duncan zal zaterdag 18 mei in de eerste helft van de finale als 12e starten. In totaal zijn er 26 finalisten die zullen strijden om het Songfestival 2019 te winnen. Het Songfestival wordt zaterdag  vanaf 20.30 uur uitgezonden op NPO1. 

In Muziekcafé BarBiertje zal komende zaterdag gezamenlijk gekeken worden naar de spannende finale van het Songfestival. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant