Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

HC Voorne niet opgewassen tegen Ommoord

Actueel 372 keer gelezen

Hellevoetsluis- Het Zwaard van Damocles hangt angstig boven de hoofden van de hockeyers van HC Voorne nu zij met 2-6 (1-2) het onderspit hebben moeten delven tegen titelkandidaat Ommoord en naaste concurrent Drunen met 4-3 zegevierde over Pelikaan.

'We staan in punten gelijk met Drunen, maar het doelsaldo is van ons een stuk minder dan van hen en we wachten met HDS, Derby en Pelikaan nog een zwaar programma', beseft coach Gidius Lankhorst dat het twee voor twaalf is om de tweede klasse met een jaar te verlengen. 'Ik kan de ploeg nageven dat zij er keihard voor hebben gestreden, maar Ommoord gewoon een niveautje te groot is. We hebben eigenlijk nog vier punten nodig om ons veilig te stellen. Pakken we een punt en Drunen verliest de resterende wedstrijden, ook prima, dan zijn we er. Maar we zullen het uiteindelijk eerst zelf moeten doen. Ik hoop dat we de intensiteit van Ommoord zullen meenemen naar Den Haag en hopen dan op een stuntje tegen HDS.' Robbert Felling (sc) en Ritchie Keemink scoorden tegen. Spits Joost van Gorsel maakte als voorstopper een goede indruk.

HC Voorne: Arie Akbari; Stan Levels, Stijn Verburg, Joost van Gorsel, Mark Noordzij; Dejan Willems, Dyon van den Berg, Robert Felling, Lucas Waardenburg; Ritchie Keemink, Glenn Rosenquist. Sybrand Bijkerk, Sebastiaan Baanen, Kevin van Rossen en Django de Jong kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant