[Uw Lokale Ondernemer] Halfords 'Alles voor uw auto, fiets, en nog meer' | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Foto: Esdor van Elten
Uw Lokale Ondernemer

Halfords 'Alles voor uw auto, fiets, en nog meer'

  •   127 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - Dat Halfords de winkel is waar u alles vindt voor uw auto en fiets, dat is bij de meeste mensen wel bekend. Dat je bij Halfords óók je fiets kunt laten repareren en onderhouden, dat weten dan weer minder mensen. "Maar dat doen we dus ook", bevestigt Jaco Hoogerbrugge. Hij is samen met Linda Duiker eigenaar van Halfords Hellevoetsluis.

Het is volop lente en dat betekent natuurlijk: lekker naar buiten. Een stukje fietsen door de stad of over het eiland. Maar is uw fiets wel helemaal in orde? "Veel mensen vergeten dat een fiets een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig heeft, net zoals je auto een APK krijgt", aldus Jaco. Even alles goed vastzetten, smeren, versleten onderdelen vervangen... zo voorkom je dat je straks met pech komt te staan of echt grote reparaties krijgt." Zo'n servicebeurt is bij Halfords ook nog eens een stuk goedkoper dan in de meeste andere fietsenzaken. "Je kunt bij ons terecht met elk merk fiets en nagenoeg alle E-bikes."

Zorgeloos E-biken
De E-bike is populair, ook bij Halfords. "Deze dagen komt de nieuwe collectie binnen, met nieuwe modellen van onder andere ons eigen merk Cumberland, en van Keola en Hercules. Kortom: E-bikes van topkwaliteit en in iedere prijsklasse. Een bijzonder model is Troy: dat is een elektrische bakfiets. Ook die heeft Halfords op voorraad.

Uniek leaseconcept
Halfords biedt bovendien een uniek leaseconcept voor E-bikes: een leasecontract voor vier jaar, waar gebruik, verzekering en service volledig bij inbegrepen zijn evenals 100% accu garantie. "Voor een vast bedrag per maand rij je zonder zorgen", aldus Linda. "De hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van nieuwwaarde van de E-bike die je kiest. Maar er komen geen kosten meer bij." Ook voor een gewone fiets ga je natuurlijk naar Halfords. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Dames-, heren-, kinder-, of sportfiets. Daarnaast kun je ook prima terecht voor allerlei onderdelen en accessoires.

Alles voor de auto en meer
En natuurlijk heeft Halfords dus ook van alles voor je auto. Van ruitenwisservloeistof tot dashboardcamera. "Niet voor niets is onze slogan: 'alles voor auto en fiets', benadrukt Jaco. En dus loop je ook voor een dakkoffer, wieldop, navigatie of een geweldige audioset bij Jaco en Linda binnen.

Rollator
In het assortiment van Halfords vind je ook dingen die je wellicht niet verwacht: wist u bijvoorbeeld dat Halfords verschillende rollatormodellen heeft staan? Extra stevig of juist lichtgewicht, met kleine of grote wielen, voor binnen of voor buiten, Halfords heeft ze en kan u erover adviseren. Vraag ernaar in de winkel.

Halfords Hellevoetsluis
Struytse Hoeck 90
3224 HB Hellevoetsluis
0181-311332


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>