Gaat 50% van de inwoners voor glasvezel? | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Glasvezel heeft oneindig veel capaciteit, ideaal voor nieuwe diensten die vooral om een goede en snelle verbinding vragen.
Glasvezel heeft oneindig veel capaciteit, ideaal voor nieuwe diensten die vooral om een goede en snelle verbinding vragen. (Foto: )

Gaat 50% van de inwoners voor glasvezel?

  •   319 keer gelezen   Actueel

Het is nu of nooit voor de bewoners van het buitengebied van gemeenten Hellevoetsluis, Brielle, Nissewaard en Westvoorne. Vóór 20 mei moet minimaal de helft van de inwoners een abonnement hebben afgesloten bij een dienstaanbieder. Is de belangstelling groot genoeg in Voorne-Putten om de 50% te halen?

Hoe erg leeft glasvezel in het buitengebied van Voorne-Putten? Marc Crans, projectleider van de campagne 'Glasvezel buitenaf', vertelt dat veel mensen de voordelen van glasvezel wel zien, maar zich nog niet hebben aangemeld bij een dienstaanbieder. Het is lastig kiezen uit de meerdere aanbieders. Marc licht toe: "We willen graag keuze bieden, dus zijn er vijf verschillende dienstaanbieders die een abonnement voor internet, telefonie en/of televisie verkopen." Als mensen hulp nodig hebben bij het kiezen van het juiste abonnement kan een lokale verkoper uitkomst bieden. "Zij kunnen prima advies geven over de dienstaanbieders en de abonnementen en kennen vaak de situatie bij de mensen thuis. Mensen die liever worden geholpen door iemand uit de buurt, kunnen terecht bij een ambassadeur. De komende weken kunt u ook een lokale aanmeldavond bezoeken voor hulp en advies."

Hoe belangrijk is glasvezel voor het buitengebied van Voorne-Putten? Ambassadeur Denny van der Bom uit Hellevoetsluis geeft aan: "Ik woon nu in Oostvoorne en ga binnenkort verhuizen naar het buitengebied van Hellevoetsluis. Er is één nadeel: er is geen snelle internetverbinding beschikbaar. Het aanbod van Glasvezel buitenaf komt voor mij dan ook als geroepen. Dit is de kans om ons buitengebied terug op de kaart te zetten. Met een glasvezelnetwerk is het buitengebied klaar voor de digitale toekomst." Twijfelt u nog? Probeer glasvezel dan voor één jaar, dan heeft u in ieder geval een glasvezelverbinding zonder extra aansluitkosten in uw woning. Een andere mooie bijkomstigheid is dat glasvezel een meerwaarde is voor uw woning en bij een eventuele verkoop ook interessanter wordt voor ondernemers en (jonge) gezinnen. Glasvezel heeft namelijk oneindig veel capaciteit, ideaal voor nieuwe diensten die vooral om een goede en snelle verbinding vragen.

Daarnaast blijkt dat mensen opzien tegen het overstappen. "Het is zo'n gedoe." Wat men vaak niet weet, is dat het vaste telefoonnummer behouden kan worden en dat e-mailadressen makkelijk aan te passen zijn. Het advies is om een e-mailadres te nemen dat aanbieder-onafhankelijk is, bijvoorbeeld van Gmail, Outlook of Yahoo. Verder bieden verschillende dienstaanbieders hulp bij de overstap.

Meld u aan vóór 20 mei
Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van de bewoners van het buitengebied een abonnement afsluiten. Wacht niet te lang meer met het maken van uw keuze voor glasvezel. Voor aanmelden en meer informatie: www.glasvezelbuiten-af.nl/deelgebied/voorne-putten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>