Afbeelding
Foto: Emmy Middelkoop Korenmolen "De Hoop"

Nationaal Molenweekend: Een kijkje in Korenmolen De Hoop

Actueel 433 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zaterdag en zondag op 11 en 12 mei is het weer Nationale Molenweekend. Jong en oud kunnen volop genieten van dit oer-Hollandse monument. Overal in het land zetten molenaars de molendeuren open voor bezoek, zo ook Korenmolen 'De Hoop'.

Ieder jaar organiseert De Hollandsche Molen in samenwerking met Het Gilde van Vrijwillige Molenaars dit landelijke molenevenement. Kom dit jaar met kinderen en kleinkinderen en ontdek samen hoe leuk en interessant molens zijn. Want juist voor hen valt er deze keer wat te beleven. Zo worden er op heel veel molens leuke dingen georganiseerd. Op Korenmolen 'De Hoop' worden er rondleidingen gegeven en is het bezoekerscentrum open voor publiek. Bovendien ligt er bij iedere molen voor de jeugdige bezoeker een gratis bouwplaat klaar.

Korenmolen 'De Hoop' te Hellevoetsluis is elk weekend open voor publiek. Het bezoekerscentrum gaat in de maanden juli en augustus op zaterdag en zondag open. Tijdens de openstelling van het bezoekerscentrum worden meel en pannenkoekenmeel verkochten.

Voor meer informatie over het bezoeken van de molen of voor het maken van uw trouwreportage kunt u contact opnemen met Emmy Middelkoop via tel. 0181 313240 of molendehoophellevoetsluis@hetnet.nl. Meer informatie over de molen staat op www.molendehoophellevoetsluis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant