Een gezellige training met alle leden
Een gezellige training met alle leden

HSV Hellevoet Athletics opent seizoen

Actueel 538 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zondag 14 april heeft HSV Hellevoet Athletics op een sportieve manier seizoen 2019 geopend. De dag begon vroeg, het junioren 1 team speelde om 10 uur een mooie wedstrijd en sloten die met winst af.

Rond de middag werd het gezellig druk op het veld en doordat het zonnetje goed meewerkte deze dag klom de temperatuur ook een beetje. Alle teams (beeball, pupillen, aspiranten, junioren 1 & 2, dames softbal 1 & 2, herensoftbal en heren 1) presenteerden zich en maakten de plannen voor het komend seizoen bekend. Vol enthousiasme en topfit zijn ze klaar voor het seizoen. En dat ze in vorm zijn bleek wel tijdens de sportieve evenementen in het middagprogramma.

Run for fun
Na een gezamenlijke warming-up, was het tijd voor de Run for Fun. Er kon gekozen worden voor 1,5 km of 3 km. Plus Trommel en Stichting Lekker Bezig Hellevoetsluis hadden gezorgd voor vers fruit en bidons, zodat na de loop iedereen even kon bijkomen met wat lekkers en gezonds! Nadat er nog een groot aantal fanatieke leden mee hadden gedaan met de bootcamp, konden de sportievelingen en bezoekers genieten van een mooi potje honkbal van heren 1.

Met het presenteren van de teams is het honk- & softbalseizoen officieel gestart 9 enthousiaste teams zijn er klaar voor en gaan dit komend seizoen natuurlijk voor de winst en de gezelligheid van de club.

Voor aanvang van de wedstrijd van Heren 1 is Reynaldo José Ricao herdacht. Reynaldo is jarenlang een speler geweest van Heren 1 en overleed begin dit jaar.

Wil je meer weten kijk dan op http://www.hsvathletics.nl of de Facebookpagina van de club.

In memoriam Reynaldo José Ricao
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant