[advertorial] The Health Factory snapt dat je zoveel mogelijk uit je abonnement wilt halen | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
advertorial

The Health Factory snapt dat je zoveel mogelijk uit je abonnement wilt halen

  •   685 keer gelezen   Actueel

Daarom zijn de openingstijden sinds 2018 nog verder verruimd: tot het maximale! Je kunt echt iedere dag, op ieder tijdstip komen sporten in jouw favoriete sportschool. Dus ook tijdens de feestdagen! Iedereen met een onbeperkt abonnement kan altijd komen sporten. Voor jeugdleden gelden andere voorwaarden: 16- en 17-jarigen kunnen met toestemming van ouders trainen van 6.00-00.00. Vanaf 18 jaar kun je gebruik maken van de
24-uurs openstelling.

We zijn in gesprek met Ron Evers eigenaar van The Health Factory en Michel Vermeulen fysiotherapeut verbonden aan deze sportschool. "Wij zijn van mening, en dat menen we oprecht dat het verstandig is te investeren in je gezondheid."

Gezellig topteam
Iedereen die al jaren sport bij The Health Factory, die weet het: de sfeer is top."Ons team bestaat uit een groot aantal sportinstructeurs dat al jaren voor onze sportschool werkt, dat is fijn voor onze leden vertrouwde gezichten." "Soms lijken we net een buurthuis", geeft Michel aan, "als je alleen langskomt voor een kop koffie en een praatje is dat ook goed." "Vanwege ons 5jarig bestaan zullen we een BBQ houden voor onze leden en het voltallige personeel", vult Ron aan. "Onze Nieuwjaarsparty is inmiddels berucht; een ontzettend gezellig feest. En ook onze 1e editie van Black Friday waarbij we een DJ hadden uitgenodigd om te draaien was een enorm succes."Uit ons jasje gegroeid
"We zijn op dit moment naar de opmaat voor onze nieuwe sportschool. We kunnen niet wachten totdat we het nieuwe pand kunnen betrekken, we zijn hier echt uit ons jasje gegroeid. We willen uitbreiden, maar hebben er op dit moment de ruimte niet voor", vertelt Ron. "In de nieuwe accommodatie krijgen we er 300m2 bij en die kunnen we goed gebruiken. En eerlijk is eerlijk, dit pand heeft zijn langste tijd echt wel gehad. Dus wij staan te trappelen. We willen met een vernieuwend aanbod komen op de nieuwe locatie." Juist de koppeling tussen de sporthal, sportschool en het zwembad biedt in de toekomst meer mogelijkheden voor de bezoekers.

In april 2017 ging de gemeenteraad akkoord met het plan Gebiedsvisie Sportlaan en omgeving. Met het nieuwe Integraal Kindcentrum (IKC), het nieuwe sportcomplex met zwembad, de sporthal, de sportschool en de bouw van tientallen koop- woningen zal het gebied een trekpleister voor Hellevoetsluis worden. Naar verwachting wordt het zwembad, sporthal en daarmee ook de nieuwe sportschool medio 2020 opgeleverd.

Van yoga tot dangerzone lessen
Je kunt bij The Health Factory terecht om op een relaxte manier te fitnessen, maar je kunt ook een uitgebreid aanbod groepslessen volgen. In de kleine zaal kun je meedoen aan inspirerende spinninglessen. Door middel van hartslag training weet je dat je altijd in de juiste zone traint. In de grote ruime zaal kun je terecht voor een groot aanbod groepslessen. Van rustige body & mind lessen tot intensieve Body Pump en Danger Zone lessen. Maar ook aan een intensieve les om je spieren te shapen en kracht op te bouwen; Les Mills Barre. Dit is een moderne versie van een klassieke balletles waarbij je in 60 minuten een complete workout krijgt.

Value for money
Evers: "Kom je bij ons sporten en neem je een onbeperkt abonnement dan is alles inclusief. Ik noem dat Value for Money. Wil je groepslessen volgen dan kan dat. Groepsles gemist? Dan kun je met een Virtuele Coach trainen; je kunt ook hier uit talloze lessen voor beginners tot gevorderden kiezen." Wanneer er geen groeps- lessen worden gegeven en de zaal leeg is kun je gebruik maken van virtuele lessen! Keuze uit onder andere Bodypump, Yoga, Dance, Fiesta, HIIT Training, Aerobics, Core training Tae-Bo en meer! "In onze app kun je zien wanneer de groepslessen zijn en wanneer de zaal vrij is; super handig!"

Meer dan sporten
Je kunt bij de Health Factory meedoen
met Body Support: een voedings- programma dat je leert om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. De juiste weg naar een gezondere leefstijl. Door gezond en regelmatig te eten, in combinatie met minimaal 3 x per week sporten, wordt de stofwisseling verhoogt en ga je meer vet verbranden. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energie- behoefte bepaald waarna je iedere week een nieuw eetschema krijgt.
Na de intake heb je wekelijks een
afspraak met je afslankcoach voor wegen/meten, evalueren en je nieuwe eetschema. Nade intake kun je ervoor kiezen voor een abonnement of een cursus van 6 weken.

Beter trainen met een beetje hulp
Michels praktijk Fysio Health & Sport is sinds 2016 gevestigd in sportschool The Health Factory aan de Sportlaan. "Het is voor leden van de sportschool laagdrempelig om in mijn praktijk binnen te lopen met een vraag. Doordat veel cliënten hier sporten kan ik gemakkelijk naar ze toe lopen, kijken hoe het gaat en eventueel tips geven. Soms ga ik samen met iemand sporten en dan zie ik gelijk wat er goed of fout gaat. Ik merk dat het herstel bij mensen met klachten door deze werkwijze sneller gaat. Ik zie helaas vaak, vooral bij jongeren dat zij jarenlang op een verkeerde manier hebben getraind en daardoor klachten ontwikkelen. Trainen ze eenmaal bij ons, dan kan ik helpen op een andere manier te gaan trainen en een betere houding aan te nemen."

Rug - en K.A.N.S. Lessen
Ik ben gespecialiseerd in schouder en rugklachten en maak gebruik van de therapie dry needling. Vanaf april start ik de opleiding tot handtherapeut om ook hierin mijzelf te specialiseren. De schouder is een complex gewricht en veel klachten in de nek of rug staan in verbinding met de schouder. Omdat ik veel klachten zie rondom deze gewrichten start ik binnenkort met een groepsles KANS; klachten aan de arm, nek en/of schouder. Klachten zo- als stijfheid en tintelingen van nek tot arm zijn vaak werk gerelateerd, maar kunnen ook door verkeerd sporten ontstaan. Met deze groepsles geeft ik voorlichting en oefentherapie tijdens het trainen. In samenwerking met ergotherapeut Laura Brussaart pakken we werkgerelateerde klachten aan en gaat zij dieper in op de verbetering van bijvoorbeeld een verkeerde werkhouding.

"Sport- en medische klachten waarbij sprake is van verhoogde spierspanning, is het gebruik van dry needling effectief. Met deze therapie plaats je een naald in de knoop van een spier waardoor de blessure zal verminderen. In de meeste gevallen zijn een aantal behandelingen nodig, maar ik merk in mijn praktijk dat sporters met acute klachten hier direct baat bij hebben." "Ik geef op zaterdagochtend rugles; voor iedereen die een goede rug- balans wil opbouwen na klachten.
Ik geef er wel de voorkeur aan rugklachten eerst te bespreken en of te behandelen voordat ik iemand laat meedoen aan de lessen. Niet-leden zijn ook welkom in mijn praktijk. Behandelingen worden in veel gevallen vergoed door je zorg- verzekeraar. Je kunt overigens niet alleen overdag terecht; ik ben ook twee avonden per week en op zaterdag aanwezig voor behandelingen.

Nieuwsgierig geworden neem dan vrijblijvend contact op. Kijk voor meer informatie op via www.feelgoodclubthehealthfactory.nl of www.fysiohealthensport.nl

Sportlaan 2a – Tel. 0181 399 501 of 06 50660903 (Michel)


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>