Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

HC Voorne moet vrezen voor degradatie

Actueel 417 keer gelezen

Hellevoetsluis- Er drijven donkere wolken boven het sportpark Boerseweg nu de mannen van HC Voorne met 4-1 (2-0) verloren en concurrent Drunen een sensationele 2-3 overwinning boekte bij titelkandidaat Ommoord. Degradatie naar de derde klassen hangt de mannen van Gidius Lankhorst (foto) boven het hoofd.

'Ik had precies een elftal tot mijn beschikking', wees de trainer/coach op zes afwezigen vanwege blessures en vakanties. Gidius Lankhorst valt niet te benijden hoe hij wekelijks een team bij elkaar moet scharrelen. 'We hebben zelfs met elf man onnodig verloren. Had ik er drie wissels bij gehad, dan zou het resultaat er heel anders hebben uitgezien. We staan in punten gelijk met Drunen, maar we liggen op doelsaldo ver achter. We moeten in elk geval zaterdag winnen van Waddinxveen om hoop op overleven staande te houden. Al met al was het een heel zuur weekend.' Dejan Willems redde de eer voor HC Voorne.

HC Voorne: Arie Akbari, Kevin van Rossen, Stijn Verburg, Dyon van den Berg, Stan Levels; Dejan Willems, Joost van Gorsel, Lucas Waardenburg. Tim Schlink; Django de Jong, Glenn Rosenquist.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant