Tennis is voor iedereen!
Tennis is voor iedereen!

Tennis of padel proberen kom naar de Open Dag Tc de Kooistee

Actueel 491 keer gelezen

Op 30 maart 2019 organiseert Tc de Kooistee tijdens Tennisrunners TCK 24 uurs toernooi een open dag.

De perfecte kans om de liefde voor tennis en padel te delen met vrienden, familie, collega's en kennissen, of juist om kennis te maken met de twee leukste sporten ter wereld. Vanaf 12 uur tot 18 uur is iedereen van harte welkom op Schelpenpad 10.

Tennis, de sport voor iedereen!
Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of juist wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom daarom naar onze club en ontdek tennis. Love the game.

Padel, de sport van de toekomst!
Padel, is een combinatie van tennis en squash. Je speelt het 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie. Net als bij tennis mag de bal 1x het oppervlakte raken voordat hij naar de overkant moet. Net als bij squash kan dit de grond of de wand zijn. De wanden maken een onhaalbare bal alsnog haalbaar wordt, maar ook dat gevoel en tactiek nog belangrijker zijn dan bij tennis.

De kleinere baan en het gebruik van de wanden maakt padel een explosieve sport waarbij snelheid en uithoudingsvermogen minder cruciaal zijn. Het is makkelijk op te pakken en de spelregels en puntentelling zijn hetzelfde als bij tennis. Wel gebruik je een ander racket (padel). Een padel-racket is kleiner dan een tennisracket en heeft geen snaren, maar is van fiberglas of carbon. In Nederland is padel bezig aan een grote opmars in de huidige sportwereld. Kom daarom naar onze club en ontdek ook padel!

Meer informatie via http://www.tc-de-kooistee.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant