Wat houdt u als inwoner van Hellevoetsluis bezig?
Wat houdt u als inwoner van Hellevoetsluis bezig?

Meldpunt GroenLinks 1 april van start

Actueel 365 keer gelezen

Hellevoetsluis - GroenLinks Hellevoetsluis wil graag haar contact met de inwoners van Hellevoetsluis versterken. Al vele jaren is GroenLinks vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

Bij de laatste verkiezingen hebben 1500 Hellevoeters hun twee zetels bezorgd. In de raad besteden zij aandacht aan onderwerpen die met milieu, natuur en duurzaamheid te maken hebben maar even belangrijk zijn zaken als goede zorg, voldoende huisvesting voor iedereen en hulp voor inwoners die het niet breed hebben.

Om dit werk nog beter te kunnen doen willen zij de mogelijkheden om met GroenLinks Hellevoetsluis in contact te komen vergroten met een meldpunt. "We horen graag van inwoners wat hen bezighoudt als het om wonen in Hellevoetsluis gaat. Dat kan een probleem zijn dat u met het gemeentelijk beleid heeft, maar even goed over iets wat u juist erg waardeert. Als u met ons in contact treedt gaan we met u kijken wat een goede vervolgstap zou kunnen zijn. En we blijven in contact tot we alle twee vinden dat het afgerond kan worden."

Kijk op https://hellevoetsluis.groenlinks.nl/ of de Facebookpagina/Instagrampagina GroenLinks Hellevoetsluis voor meer informatie. Mail: meldpuntgroenlinks@gmail.com of via 0181 314411 elke donderdag van 20 – 21 uur.

Het meldpunt start op 1 april.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant