Hellevoetsluis laat het afweten tegen Spirit

Actueel 307 keer gelezen

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis heeft op het sportpark aan de Brielsestraatweg een slechte beurt gemaakt door de wedstrijd tegen Spirit met 2-3 (0-2) te verliezen. De Hellevoeters spelen in de tweede klasse B geen enkele rol meer en kunnen zich in de laatste zeven wedstrijden alvast gaan voorbereiden op het seizoen 2019/'20.

'Het was op basis van inzet en beleving over negentig minuten gewoon een slappe hap', voelde trainer Edwin de Koning, die ook niet schroomde de hand in eigen boezem te steken, zich door zijn spelers in de steek gelaten. 'We zullen tegenover de supporters de voeten moeten laten spreken in plaats van de mond te roeren als omhoog gevallen ventjes.' Het tweede team van Hellevoetsluis, dat nog altijd meedoet voor het kampioenschap, had vooraf met een fraaie overwinning tegen Poortugaal nog wel het goede voorbeeld gegeven. Van die goede voornemens was van de hoofdmacht tegen Spirit niets meer terug te zien. Hoewel, even in de eerste twintig minuten toen de Hellevoeters de betere kansen kregen, maar door een onschuldige voorzet met 0-1 achter kwamen. 'In plaats van 1-0 werd het 0-1.' Drie minuten voor tijd scoorden Frenk van Gelderen en Dave Mierop bij een 0-3 achterstand tegen: 2-3. Hellevoetsluis speelt zaterdag bij een 0-1 achterstand het restant van 52 minuten uit tegen Neptunus/Schiebroek.

Hellevoetsluis: Ti-Jey Bins; Tommie van Schaijk, Vincent Mast, Jeffrey de Koning, Onur Furuncu; Dave Mierop, Frenk van Gelderen, Brian Poelman, (81. Ali Kaya); Gaultier Obiango, Victor Hartog (70. Luuk Engels), Serkan Yavuzyigitoglu (46. Tom Sleeuwenhoek).