Iedereen moet één keer in zijn leven de Nachtwacht hebben gezien
Iedereen moet één keer in zijn leven de Nachtwacht hebben gezien Foto: pixabay

Senioren bezoeken Nachtwacht met Dogma

Actueel 432 keer gelezen

Niet alleen de overheid, maar ook Stichting Dogma vindt dat iedereen tenminste één keer in zijn leven het Rijksmuseum in Amsterdam moet hebben bezocht.

'De Nachtwacht' in het echt zien, blijft toch een belevenis. Dogma viert dit jaar haar dertig jarig bestaan en daarom nodigt Dogma en met name oprichter Johan van Konijnenburg, ouderen uit Hellevoetsluis van 65 jaar en ouder, die het financieel wat moeilijker hebben mee te gaan naar het Rijksmuseum.

Met een luxe touringcar vertrekken zij naar Amsterdam waar u met koffie/thee wordt ontvangen en daarna op een rustige manier een VIP rondleiding krijgt. In Leiderdorp gaat u daarna genieten van een heerlijke ouderwetse pannenkoek, of natuurlijk wat anders. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden en een rollator of rolstoel is geen bezwaar.

Bent u, of kent u iemand, die woonachtig is in Hellevoetsluis, 65 jaar of ouder is, het financieel niet al te makkelijk heeft, niet vaak de deur meer uitkomt, wat eenzaam is? Ga dan gezellig mee en stuur, voor 20 april, een mailberichtje met naam, adres, contactgegevens en een paar woorden waarom u graag mee wilt gaan. Hebt u bepaalde behoeften of heeft u een rollator of rolstoel geef dit dan even aan. Wilt u nog iets vragen? Stuur een berichtje naar info@dogmagroup.nl. Afhankelijk van het aantal deelnemers is dit uitstapje gepland voor half mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant