Afbeelding

Enige vrouwelijke lijsttrekker voor de Waterschap verkiezingen: Jantien Fröling uit Hellevoetsluis (ChristenUnie)

Actueel 373 keer gelezen

Van alle partijen die aan de Waterschap verkiezingen mee doen, heeft alleen de ChristenUnie een vrouwelijke lijsttrekker. Bovendien is 30% van de lijst een vrouw! Vrouwen hebben een andere kijk op zaken. Daar heeft het waterschap, dat vooral door mannen bestuurd wordt, baat bij. En met de inbreng van capabele vrouwen in het bestuur worden ook uw belangen beter behartigd.

De ChristenUnie heeft kandidaten met een grote diversiteit aan deskundigheid. Jantien draait al 4 jaar mee binnen het algemeen bestuur van het Waterschap. Zij weet waar de kansen en de risico's zitten en welke zaken op dit moment van het grootste belang zijn. Ook bij de overige 33 leden van de kieslijst van de ChristenUnie zit veel inhoudelijke en gebiedskennis: deze mensen staan op de lijst namens de gemeente waar zij wonen dan wel het eiland waarop hun gemeente ligt. Vanuit Hellevoetsluis staan ook Andrew van de Bilt (nr. 17) en Huib Geuze (nr.26) op de kieslijst.

Kandidaten van de ChristenUnie hebben bovendien baat bij de samenwerking met andere waterschappers en het netwerk vanuit de partij. Vanuit hun geloofsovertuiging dragen zij zorg voor een goed beheer van de aarde en alles wat daarop leeft. Dat leven kan niet zonder water: niet teveel en niet te weinig en van goede kwaliteit. Daar zet de ChristenUnie zich de komende vier jaar met uw steun en alle beschikbare energie voor in. Laat uw stem horen. De belangen zijn groot en er valt echt wat te kiezen. Voor meer informatie: zie de website: www.hollandsedelta.christenunie.nl of volg hen op Facebook, Instagram of via Twitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant