Dag en nacht tennissen voor het goede doel
Dag en nacht tennissen voor het goede doel

Roparunteam: 320 tennissers en 40 padellers gezocht

Actueel 638 keer gelezen

Op 30 en 31 maart organiseert het Roparunteam Tennis Runners TCK in samenwerking met TC de Kooistee een groot 24 uurs dubbel tennis en padeltoernooi voor volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar.

Dit toernooi wordt georganiseerd ten gunste van de goede doelen van de Roparun en dus wordt uw inschrijvingsgeld voor deelname aan dit toernooi direct besteed aan de ondersteuning van kankerpatiënten.

Aanvang is 30 maart 12.00 uur en is 24 uur later het toernooi afgelopen en speelt, bij voldoende deelname, iedereen twee wedstrijden van een uur. Daar de wedstrijden 24 uur non-stop gepland worden, is de kans groot dat u ook een nachtwedstrijd zou moeten spelen. Het Roparunteam is permanent aanwezig en moedigt u aan.

Iedereen is welkom en kan inschrijven, lid of geen lid van een tennis/padel vereniging, beginner of gevorderd . Ook voor de inwendige mens is er van alles te koop en er wordt non-stop gezellige muziek gedraaid. 's Morgens vroeg vanaf 04.00 uur wordt er een ontbijtje geserveerd voor een schappelijk prijsje. De nummers 1 en 2 per poule ontvangen een ludieke Roparun prijs. Locatie Tennispark TC de Kooistee, Schelpenpad 10 Hellevoetsluis. Inschrijvingsgeld is € 12,50 inclusief 1 consumptie . Elke 10de inschrijving krijgt een gratis ontbijt. Inschrijven kan via : www.toernooi off via info@tennisrunners-tck .nl ovv

                                

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant