Compact, stevig, lief maar wel een beetje onzeker
Compact, stevig, lief maar wel een beetje onzeker

Gezocht: Baasje met ervaring voor Boots

Actueel 392 keer gelezen

Boots is een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 6 jaar oud. Deze nu nog overprikkelde kater is afgestaan omdat zijn hoogbejaarde baasje niet meer voor hem kon zorgen.

Boots heeft wat moeite om vreemde mensen te vertrouwen maar met zijn vaste verzorgster in het asiel is hij wel erg blij. Wanneer zij naast hem gaat zitten en hem zachtjes vertelt dat hij best een mooie jongen is en stiekem ook heus wel lief is, knort hij er heerlijk op los en ontspant dan ook. Spelen met een speelhengel vindt hij ontzettend leuk, maar hij kan zijn concentratie er niet altijd bijhouden. Zijn naam heeft hij waarschijnlijk niet te danken aan zijn witte sokken, maar misschien wel aan het feit dat hij uithaalt naar voeten.

Boots geeft ook kopjes aan je voeten maar dit doet hij niet omdat hij aangehaald wil worden wat veel mensen denken! Hij probeert juist zijn eigen geurtje af te geven. Gezocht: Baasje met ervaring zonder kinderen die feilloos lichaamstaal kan lezen en weet hoe je ongewenst gedrag uit kan laten doven en gewenst gedrag kan belonen. Een huis met tuin is zeker gewenst omdat Boots in de toekomst wel graag wil jagen.

Wil je meer weten over Boots neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Spijkenisse 088-3437137
www.dierenbescherming.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant