Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn blijft in de race voor het kampioenschap

Actueel 571 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft onder bizarre weersomstandigheden de wedstrijd tegen SVS Capelle met 3-1 (3-1) gewonnen. Nieuwenhoorn blijft daarmee samen met Sparta in de tweede klasse D druk uitoefenen op de koplopers DCV en Neptunus/Schiebroek.

'We hadden in de eerste helft de wind goed mee en stonden binnen het kwartier met 2-0 voor', wees trainer Ron van den Berg op het windvoordeel van zijn ploeg. Jeremy Hubregtse hielp zijn ploeg met een perfecte vrije trap aan de leiding, waarna Mike van de Ruit een uitstekende individuele actie van Brandon Nooitmeer afrondde: 2-0. Nadat SVS de spanning weer terug had gebracht tot 2-1, bracht Jeremy Hubregtse met een schitterende vrije trap in de bovenhoek de marge weer op twee: 3-1. 'We speelden in de eerste helft dominant, maar in de tweede helft met de wind tegen had SVS het overwicht zonder dat we één kans hebben weggegeven.' Daniel Dijksman en Danique Wolters maakten na blessures hun rentree bij Nieuwenhoorn. 'Nu we de finale van de competitie ingaan is de selectie gelukkig weer wat breder geworden. We zullen zaterdag tegen SSS vol aan de bak moeten', aldus Ron van den Berg.

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Mike van de Ruit (46. Danique Wolters), Frank Molendijk, Melvin Winterberg, Roeland de Bruijne; Jeremy Hubregtse, Tim van der Lijn (75. Daniel Dijksman), Gregory Paul; Brandon Nooitmeer, Dimitri Gomes Almeida, Jeffrey Burger (80. Nichy Fortes).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant