FC Vlotbrug wint tegen Stellendam zeventiende op rij

Actueel 765 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft ook Stellendam met een 4-2 (0-1) overwinning aan de zegenkar gebonden. De Hellevoeters zijn in de vierde klasse H nu zeventien wedstrijden ongeslagen. Het taaie WFB blijft op acht punten in de achtervolging.

'Er viel met die harde wind niet te voetballen', verklaarde assistent-trainer Piet van Holst. 'De wedstrijd werd nog tien minuten gestaakt omdat de grensrechter van Stellendam lange tijd, ten onrechte vanwege buitenspel, met zijn vlag omhoog bleef staan. Hij sommeerde de scheidsrechter naar hem toe te komen met de mededeling, als je niet komt, dan stop ik er mee.' De scheidsrechter voegde de daad bij het woord, maar de grensrechter bleef volharden, dus bleef hij staan. 'De scheidsrechter laste een pauze in en na tien minuten gingen we verder.' FC Vlotbrug boog de 0-1 achterstand in de tweede helft om in een 4-1 voorsprong door doelpunten van Danny Brown, Mo Baydar, Mitchel de Zeeuw en Lars Stuijfzand.' Er zit zoveel power in het elftal, gewoon een prima overwinning.' FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag in Dirksland tegen DVV '09.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuijfzand, Noël Bravenboer (70. Bram Scheringa), Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Siméon Seghers; Jordi van der Kooi (60. Oussama Nhari), Jordy Braber, Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Gijs Vermeer (80. Shenomar Pers).