Afbeelding

Doet u mee met NLdoet op 15 en 16 maart?

Actueel 411 keer gelezen

De grootste vrijwilligersactie van Nederland NLDoet gaat op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart weer van start.

Ook in Hellevoetsluis doen er weer vele organisaties en vele vrijwilligers mee. Zo kunt u een dag(deel) een vereniging/stichting/organisatie of school helpen een klus te klaren. Helpt u mee CBS de Bron de school een flinke opknapbeurt te geven? Ook zijn er helpende handen nodig bij 't Ommetje om het schoolplein weer op knappen, bij zalencomplex Petrakerk onderhoud uit te voeren.

En er is een Boomplantdag bij de Kinderboerderij. Maar ook de EHBO-strandpost moet opgeknapt worden. Kijk op www.fijnjetezien.nl bij Hellevoetsluis voor nog meer NLDoet klussen en vrijwilligerswerk om je eigen bericht te plaatsen.

Er zijn al 8009 klussen aangemeld door heel Nederland. Je kunt jouw klus ook aanmelden via Mijn Oranje Fonds. Wat moet je invullen? Een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de klus; de contactpersoon voor deze klus;het gewenste resultaat. Waarom deze klus en wie maak je blij; het aantal vrijwilligers dat je zoekt. De klus verschijnt vervolgens op deze website. Zo ben je zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers zich via de website aanmelden voor je klus. Laat iedereen in je omgeving ook weten dat jouw organisatie meedoet en dat jullie vrijwilligers zoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant