Afbeelding

Rotterdam Rijnmond zet zorgdeuren open

Actueel 433 keer gelezen

Maandag start de de Week van Zorg en Welzijn (11-16 maart). Het is een landelijke traditie. Jong en oud, met zorgachtergrond of niet mag binnenlopen. Dit keer eens niet als patiënt maar als bezoeker, vraagsteller of zich vrijblijvend oriënterend op een baan. Wees welkom in onder meer het Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Franciscus Vlietland (Schiedam), Pameijer (Kreileroord) en Aafje.

Vaandeldragers van de zorg
Maandag 11 maart is de landelijke kick-off van de Week van Zorg en Welzijn in Paleis Soestdijk. Op deze dag is er extra waardering voor de medewerkers in zorg en welzijn. Veertien vaandeldragers worden in het zonnetje gezet. Zij worden deze middag officieel gehuldigd door ambassadeur Angela Groothuizen en de burgemeester van Baarn, Mark Roell. De vaandeldragers zijn zorgmedewerkers en komen uit veertien regio's van Nederland en uit veertien branches binnen zorg en welzijn.

Angela Groothuizen: "Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn."

Het complete overzicht vindt u hier: https://weekvanzorgenwelzijn.nl/derotterdamsezorg/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant