Afbeelding

Jarige van de maand februari!

Actueel 525 keer gelezen

Speciaal voor de Kleine Hellevoeters heeft weekblad Groot Hellevoet iets leuks! In samenwerking met Historyland zetten wij iedere maand een jarige in het zonnetje. 

Word jij uitgekozen als jarige van de maand? Dan krijg jij een leuke verrassing van Historyland!

Bij Historyland beleef je avonturen, en ga je tientallen miljoenen jaren terug in de tijd, naar de tijd van de dinosauriërs. Of naar de laatste ijstijd waar je bibberend van de kou oog in oog komt te staan met een levensgrote mammoet, holenbeer of sabeltandkat.  Ook buiten in het park beleef je de historie en klim je in een MIG2 en gevechtshelikopter of waan je je heel even een wetenschapper wanneer je zelf op zoek gaat naar echte fossielen. Het buitenpark is negen hectare groot, wat gelijk staat aan zo'n 9 voetbalvelden. Op Historyland komt geschiedenis tot leven!

Hoe werkt het?
Ben jij of ken jij een iemand tot 12 jaar die in de maand maart jarig is? Geef de jarige dan zo snel mogelijk op! Stuur een horizontale foto van de jarige en vertel waarom juist deze jarige in het zonnetje gezet moet worden. Opgeven kan tot vrijdag 15 maart graag insturen naar: redactie@groothellevoet.nl o.v.v. jarige van de maand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant