Afbeelding

Commissievergaderingen deze week

Actueel 341 keer gelezen

Deze week vergaderen twee commissies ter voorbereiding van de raadsvergadering van 7 maart.

De commissie WWR vergadert op woensdag 20 februari en behandeld onder meer het beschikbaar stellen aanvullend krediet ten behoeve van winkelcentrum De Struytse Hoeck. Ook de Startnotitie Actualisatie Speelruimtebeleid Hellevoetsluis staat op de agenda. Op verzoek van de fractie GroenLinks wordt een voorstel behandeld om zogenaamde Ja/Ja stickers in te voeren voor de brievenbussen.  De bewoners geeft daarmee toestemming om zowel streekbladen als reclame te ontvangen. Het zou moeten leiden tot een afname van de hoeveelheid reclamemateriaal, omdat de bewoner er dan nu echt voor moet kiezen om reclame te ontvangen.

De commissie Algemene Zaken en Middelen vergadert een dag later op donderdag 21 februari en deze commissie behandeld onder meer de verordening op de ambtelijke bijstand en fractieondersteuning 2019 voor de gemeenteraad  en de verordening basisregistratie personen gemeente Hellevoetsluis 2019.

Ook wordt de commissie gevraagd om in te stemmen met toetreding tot de gemeenschappelijke regeling Syntrophos. Dat is het gezamenlijke ICT system van de gemeenten op Voorne Putten. Het laatste agendapunt is het Actieplan raadscommunicatie 2019-2022. Dit punt is op verzoek van de werkgroep raadscommunicatie op de agenda geplaatst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant