Beurs voor kinderkleding en speelgoed
Beurs voor kinderkleding en speelgoed

De voorjaarsbeurs van Jep! komt er weer aan. Meedoen?

Actueel 678 keer gelezen

Hellevoetsluis - Twee keer per jaar organiseert Jep! een tweedehands kinderkleding -en speelgoedbeurs in de Hendrik Boogaardschool aan de Rode Kruislaan 3.

Heb je speelgoed en kinderkleding liggen wat je wil verkopen. Meld je dan aan bij Jep! via een mail. De eerstvolgende voorjaarsbeurs van Jep! zal plaats vinden op zaterdag 6 april van 9.00 uur tot 12.00 uur. Lijkt het u leuk om ook eens mee te doen als deelnemer, dan kunt u op 20 februari om 09.00 uur een deelnamenummer aanvragen via het mail adres; jepbeurs@gmail.com Zorg dat u op tijd bent met mailen, want vol is helaas echt vol.

Van Jep! krijg je dan een deelnamenummer. Dit nummer vermelden zij dan met de prijs op een prijskaartje op elk artikel dat zij willen verkopen. Nadat ze hun spullen op de middag voor de beurs hebben ingeleverd op de beurs locatie zal Jep! alles gaan sorteren zodat er een mooie overzichtelijke beursvloer ontstaat. Deelnemers krijgen 70% van de omzet van hun verkochte spullen. De overige 30% is voor onkosten en het restant wordt geschonken aan kindgerichte goede doelen.

Op zaterdagochtend gaan de deuren van de beurs open en mogen alle mensen die geïnteresseerd zijn komen kopen. Als de beurs is afgelopen sorteren de vrijwilligers van Jep! alle spullen die niet verkocht zijn weer zodat de deelnemers hun over gebleven spullen weer mee naar huis kunnen nemen. Ook krijgen zij dan 70% van de omzet van hun verkochte spullen. Van de overgebleven 30% betaald Jep! de onkosten en het restant wordt geschonken aan kindgerichte goede doelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant