Spinnen totdat je er bijna bij neer valt
Spinnen totdat je er bijna bij neer valt

Spinningmarathon: € 5.322,55 voor Het Vergeten Kind

Actueel 431 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag hield Sport Point een spinningmarathon voor het goede doel. De spinners moesten in totaal zes uur spinnen. Dit mocht in groepen waarvan één iemand telkens een uur op de fiets zat.

Sport Point organiseert elk jaar een spinningmarathon voor het goede doel. Voor de vierde editie dit jaar koos de sportschool stichting Het Vergeten Kind. "Een onwijs mooie stichting die activiteiten en evenementen organiseert die een directe invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben," vertelt Maurice Marengo van Sport Point. Om twee uur was het laatste uur van de marathon ingegaan. De deelnemers staan in twee rijen opgesteld en dragen fel oranje t-shirts met het goede doel op de achterkant. Maurice Marengo begeleid de sportievelingen in dit laatste uurtje. Wanneer het uur erop zit klapt het publiek in hun handen uit waardering.

In totaal deden 62 deelnemers mee, verdeeld over 23 teams. De deelnemers haalden in de weken voorafgaand op de marathon sponsorgeld op en ook in de sportschool zelf konden mensen de marathon sponsoren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant