Afbeelding
Foto: PETER DE JONG

Nieuwenhoorn na zege grote weekendwinnaar

Actueel 625 keer gelezen

Zuidland- Nieuwenhoorn heeft door de 0-4 (0-1) overwinning tegen Zuidland op Groot-Nibbeland uitstekende zaken gedaan. Zowel koploper DCV als Neptunus/Schiebroek verspeelden tegen respectievelijk Vitesse Delft (1-1) als tegen CWO (1-1) dure punten. Nieuwenhoorn is koploper DCV tot op 6 punten genaderd.

'De concurrente heeft gelijkgespeeld of verloren, dus doen we weer helemaal mee', stelde trainer Ron van den Berg zich tevreden met het lucratieve weekend. 'Het was door de harde wind moeilijk voetballen. We scoorden vlak voor en vlak na rust op de juiste momenten, zijn ook nauwelijks in moeilijkheden geweest.' De trainer van Nieuwenhoorn kon in Zuidland beschikken over precies elf spelers van de A-selectie. Behalve het ontbreken van onder andere de geschorste Brandon Nooitmeer, de geblesseerden Erikson Santos Oliveira, Koen Speelman, Sevket Kasaroglu en Danique Wolters bleef ook Daniel Dijksman op de bank met een lichte hamstringblessure. Melvin Winterberg opende op slag van rust de score met een 30-meterschot, waarna in de tweede helft een eigen goal uit een voorzet van Jeremy Hubregtse en twee treffers van Dimitri Gomes Almeida de eindstand bepaalden op 0-4. Nieuwenhoorn speelt zaterdag thuis tegen Strijen.

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Gregory Paula, Mike van de Ruit, Frank Molendijk, Roeland de Bruijne; Jeremy Hubregtse, Tim van der Lijn, Melvin Winterberg; Jeffrey Burger, Dimitri Gomes Almeida, Nichy Fortes (80. Erenay Sinar).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant