Afbeelding
Foto: stock

Gastcolumnist gezocht!

Actueel 387 keer gelezen

Bij Groot Hellevoet willen wij iedereen in Hellevoetsluis de kans geven op een plaatsje in onze nieuwe rubriek waarbij een gastcolumnist aan het woord is.

Heb jij een vlotte pen en kun je in +/-400 woorden een prima leesbare boeiende column schrijven? En zou je het leuk vinden dat jouw column bij iedere lezer van Groot Hellevoet op de mat valt en online geplaatst wordt op onze website dan nodigen wij jou uit om je 'schrijfsels' met ons te delen.

Een columnist krijgt bij Groot Hellevoet de mogelijkheid om iets duidelijk te maken, maar we verwachten dat die vrijheid natuurlijk ook de nodige verantwoordelijkheid met zich meebrengt; een discussie en iets scherp neer kunnen zetten is prima, maar persoonlijke beledigingen, racisme, seksisme en bedreigende taal, daar houden we niet van en schrappen we uiteraard.

Vergeet niet je naam te vermelden, anonieme columns kunnen wij helaas niet plaatsen. Klim in de pen of ratel over je toetsenbord, we zien je column graag verschijnen via redactie@groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant