Jep! warm ontvangen in Maassluis | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Foto: Jep!

Jep! warm ontvangen in Maassluis

  •   184 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - Twee dames van de Jep!-beurs mochten 24 januari weer een hele mooie cheque uitreiken. Dit keer moesten ze er even voor naar Maassluis en werden ze warm ontvangen door Annemarie Zeegers, een van de vrijwilligers van Stichting Earlybirds.

Prematuur
Stichting Earlybirds maakt foto's van prematuur geboren baby's in het ziekenhuis. Annemarie vertelt: "Als je ouders wordt van een prematuur is dat zwaar. Er is angst en twijfel. Je bent veel in het ziekenhuis en weinig bij de rest van je gezin. Soms zit je zelfs maanden in een Ronald McDonaldhuis.

Mooie foto's van je kindje
Je wilt graag foto's van je kindje, maar door de lichtomstandigheden in het ziekenhuis, de couveuse en alle slangetjes is het maken van mooie foto's vaak heel erg lastig en zie je door alle apparatuur het kindje bijna niet meer."

Professionele fotografen
Omdat foto's zo belangrijk zijn, ook voor de verwerking achteraf, heeft Stichting Earlybirds ruim 200 professionele fotografen door het hele land die geheel vrijwillig voor de ouders een kosteloze reportage verzorgen. Elke reportage kost de stichting circa 20 euro. Earlybirds is volledig afhankelijk van donaties en giften dus ze is ongelooflijk blij met de cheque die ze van Jep! heeft mogen ontvangen. Namens Earlybirds wil Annemarie iedereen daar dan ook hartelijk voor bedanken!

Hiermee kunnen weer veel mooie reportages verzorgd worden en kan Earlybirds de ouders dat lichtpuntje bieden dat ze zo hard nodig hebben in deze zware tijd.

Liefdevolle herinnering
Begin 2013 richtten Jessica Vink en Marije Hofman Stichting Earlybirds Fotografie op. Een stichting die prematuur geboren kindjes fotografeert om ouders een liefdevolle herinnering te schenken. Als (professioneel) fotograaf heb je een kwaliteit waarmee je zoveel kunt betekenen voor anderen. Deze fotografen zetten zich met liefde en passie in om een reportage te maken voor deze ouders.

Voorjaarsbeurs
Om nog meer goede doelen te kunnen helpen en kinderen, ouders en grootouders erg blij te maken met mooie tweedehands kleding en speelgoed, organiseert Jep! op 6 april 2019 weer een voorjaarsbeurs.

Aanmelden voor de beurs
Heeft u nog goede kinderkleding in de kast die niet meer gebuikt wordt of nog speelgoed dat zo goed is dat u het niet weg wilt gooien, stuur dan op 20 februari a.s. om 9:00 uur een mailtje naar info@jepbeurs.nl. De aanmeldingen die vanaf 9.00 uur binnenkomen worden op volgorde van ontvangst verwerkt. De toestroom is vaak erg groot, dus wees er vroeg bij.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>