Valentijnsspeeddate in BarBiertje | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Foto: Evelien Holleman

Valentijnsspeeddate in BarBiertje

  •   859 keer gelezen   Actueel

Ben je single en stiekem wel echt op zoek naar jouw nieuwe liefde dan kun je je nu aanmelden voor speeddaten op de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Schrijf je in en wie weet zit jouw nieuwe liefde donderdag 14 februari wel tegenover je in BarBiertje.

Vind je het spannend? Geen probleem, gastvrouw Tineke Kap heeft al veel vaker met dit bijltje gehakt. Zij is al jaren gastvrouw van de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel in de Waag waar ze alle gasten ontvangt, aan elkaar voorstelt en op hun gemak stelt. Samen met Wendy Dikken, bedrijfsleidster Barbiertje, helpt zij singles een handje om elkaar te ontmoeten.

"Wij organiseren dit event omdat er in Hellevoetsluis nog geen mogelijkheid is om te speeddaten. We hopen natuurlijk dat het een succes wordt, zo ja dan zullen we een aantal keer per jaar een speeddate houden", vertelt Tineke. Wendy: "Het leuke van speeddaten is dat je gelijk met elkaar in gesprek gaat. Het is niet alleen zien, het is gelijk ontmoeten en écht kennismaken."

Hoe werkt speeddaten?
Op een speeddate avond ontmoet je andere singles afzonderlijk. Per gesprek kun je in 5 minuten een eerste indruk van elkaar krijgen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal voldoende tijd is om elkaar een beetje te leren kennen, zònder het risico op een ongemakkelijke stilte. Dat geeft single mannen en vrouwen op Voorne-Putten de maximale kans op een fantastische avond!

Wederzijds: Ja!
Uiteraard wordt BarBiertje omgetoverd in een romantische sfeer, krijg je bij binnenkomst een drankje en vervolgens ontvang je een persoonlijk matchformulier met hierop je voornaam en tafelnummer. Als je je gesprekspartner nog eens wilt zien vul je op je matchformulier een 'ja' in. Wil je dit niet, dan vul je uiteraard 'nee' in. Aangezien je gesprekspartners niet kunnen zien wat jij invult, is de sfeer tijdens het speeddaten ontspannen, vrijblijvend en erg plezierig. "Na afloop lever je jouw ingevulde formulier in en gaan we kijken welke matches er zijn gevormd; wederzijdse ja's worden gekoppeld. Als dat zo is krijg je hierover, zo mogelijk, dezelfde avond nog bericht. Je ontvangt dan elkaars gegevens (voornaam en e-mailadres), waarna je zelf een afspraak kunt maken", geeft Tineke aan. Na ieder gesprekje schuiven de heren een tafeltje op, de dames blijven zitten.

Meedoen?
Na het speeddaten is de avond nog niet afgelopen. Iedereen die zin heeft om nog te blijven kan gezellig naborrelen. Ook niet-speeddatende singles zijn na 21 uur van harte welkom.Wil jij erbij zijn? Geef je dan op via info@barbiertje.com. Daarvan uit zal Tineke de mails gaan beantwoorden. Meedoen kost slechts €10,- p.p. en je krijgt dan een hapje en een drankje! De eerste aanmeldingen van zowel vrijgezelle mannen als vrouwen zijn al binnen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>