Afbeelding
Foto: Zoe Bonefaas

Het dak gaat eraf met Famke Louise in de Skihut

Actueel 1.290 keer gelezen

Hellevoetsluis - Van vrijdag op zaterdagnacht trad Famke Louise op in de Skihut in Hellevoetsluis. Dit jaar zullen er nog meer bekende artiesten optreden in Skihut de Alpen Express in de Vesting. Eigenaar Marco Jalink heeft onder andere Boef, Bizzey en the Partysquad weten te strikken om het twintigjarig bestaan van de club te vieren.

Famke Louise trapte gisteravond het twintigjarige jubileum van de Hellevoetse feesttent af en het was zoals verwacht ontzettend druk.

De ruimte rondom het nieuwe podium staat helemaal vol. De zangeres loopt het podium op onder veel applaus en gejoel. Alsof afgesproken steken gelijk tientallen telefoons de lucht in om dit moment goed vast te leggen. Het publiek zingt met volle borst mee wanneer Famke Louise onder andere: 'Zonder jou', 'Ben je down', Slangen' en 'Op me Monnie' zingt.

De bekende namen blijven bij de Skihut langskomen tot in mei. Marco Jalink vindt dat de twintig jaar razendsnel voorbij zijn gegaan. "Je ziet veel generaties voorbijgaan. Vanavond is het natuurlijk 16-plus, er zit dus publiek bij dat nog niet eens geboren was toen we open gingen. Het was vanavond erg gezellig! Maar ook wel erg druk. De mensen hebben het naar hun zin gehad. Famke Louise heeft het prima gedaan!" vertelt Jalink. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant