Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie
Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie

Benefietconcert Alzheimer Kerk aan de Ring

Actueel 397 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zondag 10 februari organiseert serviceclub Agoraclub 8 Voorne Putten en omstreken een benefietconcert voor de Alzheimerstichting in de Kerk aan de Ring in Hellevoetsluis. Op deze zondagochtend kunt u genieten van een paar uurtjes heerlijke muziek en u steunt tegelijkertijd een goed doel.

Het vocaal ensemble De Koornuiten, met op piano Gerben Lodder, zal een aantal leuke liederen ten gehore brengen. Vervolgens zal singer en songwriter Ella East (Sietske Oosterhuis), bekend van de Voice of Holland, met haar betoverende stem een optreden verzorgen. Kijk voor meer informatie over deze singer-songwriter op www.ellaeast.com.

Ella en de Koornuiten
De Koornuiten en Ella East treden belangeloos op. Stichting Kerk aan de Ring heeft de ruimte ter beschikking gesteld en een groot aantal sponsoren heeft ervoor gezorgd dat de opbrengst van de kaarten geheel naar de Alzheimerstichting kan gaan. Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Betere zorg
Hiervoor geven ze voorlichting over dementie en ondersteuning en komen ze op voor betere zorg voor mensen met dementie. Daarnaast ze maken wetenschappelijk onderzoek mogelijk door financiële ondersteuning zie ook de website www.alzheimer-nederland.nl

Kaarten
Kaarten kosten € 15,00 en zijn te bestellen op agora8serviceproject@gmail.com of via nummer 06 42924126.
Programma
10.30 uur ontvangst met koffie, thee en gebak
11.00 uur Vocaal Ensemble De Koornuiten
11.30 uur Ella East

Tweede fondsenwerving
Agoraclub 8 Voorne Putten en omstreken heeft voor het jaar 2019 de Allzheimerstichting tot goed doel gekozen. In het najaar volgt een tweede fondsenwerving waarna in overleg met de stichting een lokale bestemming gekozen gaat worden.

Agoraclub 8 Voorne Putten en omstreken
Agoraclub 8 hoopt tijdens beide werving weer zoveel mogelijk geld te kunnen ophalen voor het goede doel. Agoraclub 8 Voorne Putten en omstreken maakt deel uit van Agoraclub Nederland en Agoraclub International. De club bestaat sinds 2017 en heeft in haar korte bestaan al diverse serviceprojecten gedaan en goede doelen gesteund, zoals Eyes for the World, het Agathahuis in Oostvoorne, het Hospice De Waterlelie in Spijkenisse, Moeders van Oostvoorne, de Voedselbank in Hellevoetsluis.

Agora is een service club voor vrouwen vanaf 42 jaar, vriendschap en onderling contact staan centraal. Het motto is: Vriendschap en Tolerantie. Wil je meer weten kijk dan op www.agoranederland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant