De onvindbare boom aan de Kluutstraat
De onvindbare boom aan de Kluutstraat
lezers schrijven

Ingezonden brief: Kerstboom nog steeds niet opgehaald

Actueel 936 keer gelezen

Al vanaf begin januari ligt deze kerstboom op de stoep in de Kluutstraat. Nu heb ik al een aantal keren daar melding van gemaakt via de gemeente site en gemeente Whatsapp's gestuurd, maar de boom ligt er nog steeds.

Een aantal bewoners uit de straat vertelden mij dat het busje van de desbetreffende firma wel door de straat is gereden, maar schijnbaar kunnen ze de boom niet vinden. Hoewel het toch geen kleine boom betreft.

Heel raar maar ja.....

Graag zou ik de gemeente Hellevoetsluis willen vragen om hier eens goed op te letten hoe deze firma werkt. De vorige firma hoefde je niet aan te sturen dan was deze boom al in de 1e week van januari al opgeruimd.

Een teleurgestelde bewoner.

Naam en adres zijn bij de redactie bekend.

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met 'naam en adres bij redactie bekend'.

Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant