Acrobatisch gymnastiek wordt altijd in teams gedaan
Acrobatisch gymnastiek wordt altijd in teams gedaan Foto: KDO

Acromeiden halen goud, zilver en brons

Actueel 884 keer gelezen

Naaldwijk - Het was zaterdag 12 januari een spannende, lange dag in Naaldwijk. Met 11 teams vertrok KDO-Sport Acro naar de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen. Met veel nieuwe teams, met verrassende resultaten en met 5 podium plaatsen.

Melanie Pierse en Samantha van der Meer, Lisanne van der Meer en Sofie de Jong haalden brons bij de damesparen senior E en junior E. Bij de damesparen Senior E behaalden Emily Geraci en Noni Vrieze het zilver. Ook was er zilver voor damesgroep senior E, Fenne Kolbeek, Senna Verheul en Marit Pietjouw.

Jeugdpaar E Lynn van der Kooi en Sienna van der Elburg toverden met hun vrolijke oefening op muziek van The greatest Show een lach op het gezicht van de jury en behaalden een bronzen medaille! Ook de nieuwe teams, damesgroep jeugd E Stephanie van der Meer, Ilva de Rooy en Julie van Dijk, damesparen junior E Joyce van der Heijden en Laura Montbrun en Crystal Maynard en Diana Hill behaalden mooie punten zijn rechtstreeks geplaatst. Een hele mooie prestatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant