Afbeelding

BibberGriezelTocht 2019… Durf jij het aan?

Actueel 632 keer gelezen

Vorig jaar waagden de eerste dappere jonge Hellevoeters zich met hun ouders aan de eerste editie van de Bibber Griezel Tocht door de Vesting van Hellevoetsluis.

Dit jaar slaan het Stadsmuseum Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Lichtschip Noordhinder, Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel en Picobello Entertainment voor de tweede keer de handen ineen en organiseren ook dit jaar weer gezamenlijk de tweede editie van de BibberGriezelTocht.

Vorig jaar was een enorm succes, maar dit jaar gaat het dak eraf! Deze BibberGriezelTocht zal plaatsvinden op zaterdag 9 februari 2019. De start voor de leeftijden van 4 t/m 7 jaar is om 18.00 uur en de start voor de leeftijden van 8 t/m 12 jaar is vanaf 19.00 uur. Je vertrekt bij de Verdedigingswerken op het plein bij Kazerne Haerlem en het eindpunt is bij Droogdok Jan Blanken, waar iedereen kan genieten van onder andere lekkere warme chocomel en als klap op de vuurpijl een warme en geweldige afsluiter!

Inschrijven kan alleen in combinatie van volwassene/kind en is nu mogelijk via de website www.bibbergriezeltocht.nl. Dus aan de hand van elk kind loopt een volwassen persoon. Daarin worden geen uitzonderingen gemaakt. Wees er op tijd bij want vol=vol!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant