Afbeelding

Nieuwe belastende verklaring in moord op Caroline van Toledo

Actueel 1.925 keer gelezen

Oostvoorne/Brielle - Volgens een nieuwe getuigenverklaring tijdens een pro-forma zitting afgelopen maandagmiddag, heeft Leon van M. anderhalf jaar geleden verteld dat hij en zijn broer bij Caroline van Toledo aan de deur kwamen, omdat ze medicijnen wilden hebben waar ze rustig van werden. Hij zou ook verteld hebben dat de vrouw een flink pak slaag had gehad en de mannen dachten dat ze dood was.

Het slachtoffer is daarna in de kofferbak van haar auto gestopt, die in het Kruininger Gors in brand is gestoken. Ook de woning van het slachtoffer brandde geheel af. De getuige stelt dat de vader van de verdachte de benzine heeft geleverd. Dat leverde een woedende verdachte op, want zijn vader was volgens hem destijds in het buitenland. Hij overweegt aangifte te doen wegens smaad en laster.

In april wordt de zaak inhoudelijk behandeld. Tot die tijd moet de verdachte zich houden aan de voorwaarden die hem opgelegd zijn toen hij zijn enkelband om kreeg. Hij mag vier uur per dag zijn huis verlaten en mag zich niet in Oostvoorne laten zien.

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant