Afbeelding

Helius verstoort titelaspiraties Saturnus Leiden

Actueel 792 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben zich in het nieuwe jaar in De Fazant hersteld met een 19-10 (8-6) overwinning tegen Saturnus Leiden 2. De Hellevoetsen, die daarmee de jonge Leidse ploeg de kampioenskansen deed slinken, bezetten in de ZW-ZH derde klasse de vierde plaats.

'Het was een lekkere pot handbal, waarin het met een lange 0-0 stand overigens wat stroef begon, maar daarna begon te lopen', stelde Frank van Leeuwen. 'We hebben in de eerste helft een marge van twee doelpunten vast kunnen houden. Door wat omzettingen hebben we het middenrif in de tweede helft goed dicht kunnen houden, terwijl we zelf via de snelle Petra Brink en Sacha Luteijn in break-out toesloegen. Al met al hebben we het goed gedaan', aldus coach Frank van Leeuwen. De vrouwen van Helius zijn het aanstaande weekend vrij van competitieverplichtingen.

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle van der Meijden-Spoor (3 keer), Lotte Nap (2 keer), Mila Went (5 keer), Petra Brink (3 keer), Inge van Melick (1 keer), Esther Brink, Sanne Ausema, Sacha Luteijn (3 keer), Esmee Louwerens (2 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant